Låt oss hjälpa dig skapa en lyckad fest!

Om oss

Rent a Tent är Sveriges största tältuthyrare. Det är ingen slump. Genom snart 30 år har vi levererat lösningar för flera miljoner gäster. Faktum är att nyckeln till vår framgång just är våra kunders gäster. För när de är nöjda blir våra kunder ännu nöjdare och då har vi levererat ett lyckat arrangemang. Låter kanske enkelt. Men det är en av våra viktigaste yrkeshemligheter som vi vårdar med stolthet.

Med flexibla lösningar skapar vi plats för fler.

För oss handlar hela vår vardag om arrangemang. Det är spännande och vi får vara med när det händer. Mitt under invigningen, under bröllopstalet eller när bolagsstämman fattar beslut om styrelsens ansvarsfrihet.

Vi arbetar regelbundet med mässor, invigningar och större företagsarrangemang. Lika roligt tycker vi det är att skapa ett sagolikt bröllop eller ett fantastiskt 50-årskalas. Vår mångsidighet har visat sig vara en styrka och ger oss förmågan att analysera varje arrangemang utifrån våra kunders unika förutsättningar. Alla våra arrangemang är just unika och med våra flexibla produkter skapar vi en mångsidighet som heter duga.

På festservice.net finner ni vårt sortiment av glas, bestick, porslin och övriga tillbehör. För mer information om våra tält hänvisar vi till vår huvudsida www.rentatent.se 

 

Vi anstränger oss lite mer

Välkommen att utmana oss, vi gör vårt för att livet ska bli en fest!