Låt oss hjälpa dig skapa en lyckad fest!

Bra att veta

Vart hämtar jag min beställning?
Den hämtar du på Rent a Tents huvudlager som ligger på Blästergatan 23 vid Trestad Center. (Mitt emellan Trollhättan och Vänersborg)

Vilka tider och dagar kan jag hämta min beställning?
Detta görs upp vid beställning, ring gärna ca 30 min innan Ni kommer så det finns folk på plats.

Hur betalar jag min order?
Faktura på beställningen skickas ut i god tid före avhämtning och ska vara betald senast 1 vecka före hyresperioden. Eventuella skador på gods debiteras vid återlämning.

Måste jag diska porslin och bestick?
Nej. Vi diskar allt oavsett om det varit använt eller inte. Detta för att vara säkra på att allt gods som lämnas ut är 100 % rent. Skrapa dock rent tallrikar och skölj dem så matrester och annat försvinner, samt se till att hälla ut allt innehåll i glas och ställ dem uppoch ner i medföljande backar.

Hur gör jag när vi har ätit skaldjur?
När ni har ätit skaldjur eller annat från havet vill vi att ni sköljer av resterna från bestick och tallrikar mm för att inte det skall fräta sönder bestick mm. När porslinet och besticken legat kvar i 2 dagar med resterna från skaldjur så har vi svårt att diska rent ordentligt så därför vill vi att ni i alla fall sköljer rent eller spolar av allt som använts i samband med måltiden.

En lyckad dukning betyder mycket for en middag eller fest.

Faktum är att det kan göra hela skillnaden mellan succé och fiasko.

Alla kan få till en bra dukning, även om man inte har några särskilda talanger för pyssel.
Placeringen av tallrikar, glas och bestick görs i regel alltid som skissen ovan visar. Då kän­ ner sig gästerna bekanta och det uppstår inga tveksamheter.

Ha gärna ett tema, då blir det lättare att göra en genomtänkt dukning. Låt gärna temat märkas redan på inbjudningskortet. Det kan till exempel vara en färg, som sedan går igen i bordsduk och servetter.

Levande ljus är ett måste, det ger ljus, värme och framförallt trivsel. Googla på servettvikning så hittar du massor av kul sätt att göra något extra med servetterna.
Fräscha snittblommor skapar också trivsel på ett enkelt sätt, men försäkra dig om att gästerna inte ar allergiska.

Tänk på att inte krångla till det. En snygg, vit och vita tallrikar är en bra bas som fungerar vid de allra fiesta tillfällen, och som lätt kan kompletteras med färger på allt runomkring.

 

dukning